2695063761 ΓΑΪΤΑΝΙ, Ζακύνθου kreztim@hotmail.com
hero image

 

Κρεζίας Τιμόθεος
Αλουμινοκατασκευές Ζάκυνθος
 

Η Εταιρεία “Αλουμίνια Κρεζίας” ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμούς στα κουφώματα αλουμινίου, που οφείλεται στην πολύχρονη πείρα μας, με αλουμίνια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής σε συνδυασμό με τους καλύτερους γερμανικούς και ιταλικούς μηχανισμούς υψηλής τεχνολογίας.

Ιδρύοντας στο νησί της Ζακύνθου το 2003 την εταιρία “Αλουμίνια Κρεζίας” και φέρνοντας εμπειρία 10 χρόνων στο χώρο μετά από συνεργασία μας με μεγάλη εταιρία κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλλά και παντός τύπου αλουμινίων η όποια δραστηριοποιείται στην Αθήνα είχε σαν αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών μας λόγω του συνδυασμού τεχνολογίας, τέχνης, ασφάλειας, αισθητικής και πάνω από όλα τεχνογνωσίας. 

Tο σημαντικότερο όμως προϊόν της “Αλουμίνια Κρεζίας” είναι το SERVICE προς τους πελάτες της πριν αλλά κυρίως μετά την πώληση, το οποίο είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας μας. Το όραμα μας είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας, προσφέροντας μια πλήρη σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων κουφωμάτων αλουμινίου και ολοκληρωμένων λύσεων, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, που αντιμετωπίζουν τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες, ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις και έτσι φέρνουν πωλήσεις, ανάπτυξη και κερδοφορία.

Να προσφέρουμε σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, που να προσδίδουν αξία στο εταιρικό μας όνομα και να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης σε όλη την αλυσίδα των συνεργατών και φυσικά ανάμεσα στην εταιρία μας και τον πελάτη.